Als u meerdere locaties in uw agenda hebt gekoppeld, kunt u gegevens zoals rollen, services of online boeken naar andere locaties overbrengen. Als u bijvoorbeeld in 2 locaties dezelfde diensten aanbiedt, hoeft u deze niet twee keer aan te maken.
Rollen overbrengen
Elke medewerker en alle ruimtes en apparatuur hebben een eigen rol. Voordat u medewerkers aan uw locatie toevoegt, moet u dus de rollen aanmaken. Als u dezelfde rollen wilt gebruiken die al in een ander vestiging worden gebruikt, kunt u deze van daar kopiëren.
Ga daarvoor naar de locatie waar deze rollen naartoe moeten worden overgebracht.
- Via Instellingen > Medewerkers gaat u naar het medewerkeroverzicht.
- Selecteer daar Opties > Configuratie van "Locatienaam" overnemen.
- Uw rollen worden volledig gekopieerd en zijn beschikbaar op de nieuwe locatie.
Hoe u uw medewerkers naar andere vestigingen overbrengt, leest u hier.
Services overbrengen
Volledige servicecatalogus kopiëren
Als u alle servicecategorieën van de ene locatie naar de andere wilt overbrengen, gaat u naar de locatie waar deze services naartoe moeten worden overgebracht.
- Via Instellingen > Services gaat u naar het serviceoverzicht.
- Selecteer daar Opties > Configuratie van locatienaam overnemen.
- Uw services worden volledig gekopieerd en zijn beschikbaar op de nieuwe locatie.
Afzonderlijke servicegroepen kopiëren
Als u slechts afzonderlijke servicegroepen van de ene locatie naar de andere wilt overbrengen, gaat u naar de locatie waar de servicecategorie al is aangemaakt.
Onlineboekingsproces kopiëren
Nadat u alle services hebt overgebracht, kunt u ook het online boekingsproces van een ander vestiging overnemen.
- Ga daarvoor naar Instellingen > Online boeken
- Klik op Opties > overnemen van "Locatienaam" en bevestig de wijziging.



