belbo
  • Overzicht
    • Belbo leren kennen
    • Locatie-instellingen
    • Overstap naar Belbo
    • Kalenderweergave & Navigatie
    • Terugkerende afspraken & cursussen
    • Afspraakinvoer & -beheer
    • Taken
    • Overzicht
    • Meerdere vestigingen & hoofdkantoor
    • Medewerkers beheren
    • Aanmeldingen
    • Rechten
    • Overzicht
    • Afwezigheden & Feestdagen
    • Werktijden
    • Urenregistratie
    • Overzicht
    • Gegevensbescherming (AVG)
    • Klantcommunicatie (e-mail, sms)
    • Klantenbeheer & Kaartenbak
    • Overzicht
    • Bonus- & Loyaliteitsprogramma's
    • Campagnes (nieuwsbrief & SMS)
    • Marketingtoestemmingen (AVG)
    • Tracking & Analyse
    • Overzicht
    • Diensten & Prijzen
    • Prestatiepakketten & abonnementen
    • Vouchers
    • Producten
    • Aankoop & Leveranciers
    • Voorraad & Inventaris
    • Scannen & Verkoop
    • Goederenkosten & Uitgaven
    • Overzicht
    • Instellingen & configuratie
    • Ontwerp
    • Tekstbox
    • Integratie (Website, Google, Instagram, Facebook)
    • Onlinebetaling
    • Overzicht
    • Boekhouding & Exports
    • Kassainstellingen
    • Kassierproces
    • Dagafsluiting & Rapporten
    • TSE & Kassabeveiligingsverordening
    • Overzicht
    • Exportoverzicht
    • Medewerkersbezetting
    • Omzet & Analyses
    • Belbo Satellite
    • Printer
    • EC-Terminal & Kaartbetaling
    • Probleemoplossing hardware
    • Scanners & kassa-apparatuur
    • Algemene instellingen
    • API & Integraties
    • Meldingen & e-mails
    • Contracten & Juridisch
Skip to content

Alles over: Medewerkers beheren

Werknemersboeking blokkeren

Als u online boeken aanbiedt, kunnen uw gebruikers in de regel alle beschikbare personen voor de gekozen diensten online boeken. Als u wilt dat bepaalde klanten niet de volledige selectie hebben, kunt u dit in de desbetreffende klantdossiers instellen.

Lees verder →

Personeelsregistratie » Onlineboeking

U kunt bepalen of en hoe een medewerker online voor uw klanten kan worden geboekt.

U bereikt dit gedeelte via Instellingen > Medewerkers > Klik op de gewenste medewerker
Lees verder →

Medewerkersverhoudingen weergeven

De omzetten van medewerkers kunt u op veel plaatsen inzien. Afhankelijk van of u ook het kassasysteem gebruikt, kunt u snel en eenvoudig ook omzetgroepen van medewerkers vergelijken. Hier een overzicht.

Lees verder →

Medewerker verlaat het bedrijf

Wanneer een medewerker uw bedrijf verlaat, kunt u ervoor zorgen dat deze medewerker geen toegang tot bepaalde gegevens krijgt. Op deze manier beschermt u uw klantgegevens.

Lees verder →

Medewerkers verwijderen en voormalige teamleden terugvinden

Om voormalige teamleden niet volledig uit het systeem te hoeven verwijderen, leggen we u uit hoe voormalige teamleden niet meer zichtbaar zijn in de kalender en hoe u toegang hebt tot hun profielen en vervlogen afspraken, omzet en afwezigheden zoals vakantie- en ziektevrij.

Onder Instellingen > Medewerkers bereikt u alle profielen van uw medewerkers.

Lees verder →

Medewerkers, ruimtes en apparaten

Uw medewerkers en hun werktijden vormen de basis van uw agenda. Alleen als u uw medewerkers ook in de agenda toevoegt, kunt u afspraken inplannen of onlineboeking voor klanten aanbieden.

Lees verder →

Medewerker: Dashboard

In het Dashboard krijgt u statistieken over omzet, werktijden en afwezigheden van uw medewerkers op basis van de afspraken die in de kalender zijn ingevuld.
Let op: Als u de Belbo Kasse gebruikt, raadpleegt u de exacte omzetgegevens in de statistieken van uw kassa! We raden u daarvoor expliciet de functie Barometer aan.

U bereikt dit gedeelte via
Instellingen > Medewerkers > Medewerkersnaam > Dashboard.

Lees verder →

Personeelsmap

In het personeelsdossier kunt u alle wezenlijke gegevens van een teamlid inzien en wijzigen.Lees verder →

Teamlid verwijderen

Een teamlid kan alleen worden verwijderd als deze persoon geen toekomstige afspraken meer heeft.

U bereikt dit gebied via Instellingen > Medewerkers.

Lees verder →

Medewerker toevoegen

Om de dienstregeling te maken en uw medewerkers in de kalender weer te geven, moet u eerst uw medewerkers toevoegen.

U bereikt dit gebied via Instellingen > Medewerkers.
  1. 1
    Via de knop + Nieuwe medewerker toevoegen voert u uw nieuwe medewerker in.
    Dialoogvenster voor het toevoegen van een nieuwe medewerker met velden voor geslacht, weergavenaam, rol, PIN en optie online boekbaar
  2. 2
    Wijs de medewerker via de vooraf ingestelde groepen een rol toe of maak een nieuwe rol aan (zie ook: de betekenis van de rol).
  3. 3
    Beslis of de medewerker online boekbaar moet zijn (u kunt deze instellingen later ook nog selecteren/wijzigen).
  4. 4
    Nadat u alle gevraagde gegevens hebt ingevoerd, beëindigt u de invoer met "Opslaan".

De nieuw toegevoegde medewerker wordt nu weergegeven in het overzicht, in de kalender en in de dienstregeling.

Lees verder →

Post navigation

← Oudere berichten
Deze handleiding is een service van belbo. Colofon