Als u meerdere locaties in uw agenda hebt gekoppeld, kunt u gegevens zoals rollen, services of online boeken naar andere locaties overbrengen. Als u bijvoorbeeld in 2 locaties dezelfde diensten aanbiedt, hoeft u deze niet twee keer aan te maken.
Lees verder