Er is de mogelijkheid om een persoonlijke kalenderweergave in te stellen en op te slaan. Dit betekent dat u bij elke aanmelding uw persoonlijke weergave heeft en u bijvoorbeeld niet alle, maar alleen geselecteerde medewerkers, ruimten en apparaten ziet.
Lees verder