Er is de mogelijkheid om een persoonlijke kalenderweergave in te stellen en op te slaan. Dit betekent dat u bij elke aanmelding uw persoonlijke weergave heeft en u bijvoorbeeld niet alle, maar alleen geselecteerde medewerkers, ruimten en apparaten ziet.
Persoonlijke weergave instellen
- Ga in de navigatiebalk naar "Kalender".
- Selecteer rechtsonder de knop "Alle".
- Bepaal welke medewerkers, ruimten en apparaten u in uw kalenderweergave wilt zien.
Persoonlijke weergave opslaan
- Klik in de navigatiebalk op "Instellingen".
- Selecteer onder de kop "Persoonlijk" de functie: "gewenste medewerkers toevoegen, verwijderen of wijzigen".
- Selecteer uw eigen medewerkersprofiel.
- Klik onder de rubriek "Profiel" op "Instellingen".
- Vink bij "persoonlijke kalenderweergave opslaan" het selectievakje aan.
- Uw weergave blijft nu voortdurend bestaan.
- Wijzigingen worden op dezelfde manier aangebracht.