Als u uw bedrijf tijdelijk moet sluiten, kunt u bepaalde instellingen in Belbo aanpassen, zodat online reservering en op aanvraag ook herinneringen voor uw klanten worden uitgeschakeld, zonder dat u roosters of afspraken hoeft te verwijderen. Bovendien kunnen alle klanten die tijdens de sluitingstijd een afspraak hebben, doelgericht via een e-mailnieuwsbrief worden benaderd en over de sluiting worden geïnformeerd.
Lees verder