Een teamlid kan alleen worden verwijderd als deze persoon geen toekomstige afspraken meer heeft.
- Klik in de kalender op het gewenste teamlid en klik op Profiel weergeven. Als de persoon niet in de kalender staat vermeld, klikt u in de navigatiebalk op Instellingen > Medewerkers en selecteert u het gewenste teamlid.
- Rechtsboven bevindt zich de knop Opties. Klik erop en selecteer verwijderen.
- Als aan dit teamlid nog afspraken zijn toegewezen, zal uw kalender u hierop attenderen. Verschuif eerst alle toekomstige afspraken van deze medewerker naar andere collega's of zeg ze af.
- Zijn alle toekomstige afspraken voor dit teamlid verschoven of verwijderd, kunt u de persoon opnieuw selecteren en via de knop Opties het verwijderingsdialoogvenster openen.
- Volg de stappen in het dialoogvenster om te kiezen of het teamlid werkelijk moet worden verwijderd of alleen moet worden gedeactiveerd.
